I-believe Boskoop
 

Over ons. Protestants Kerkkoor Boskoop I believe

 Dat is de nieuwe naam van het koor dat op 14 september 1945 werd opgericht als "Gereformeerd Kerkkoor Boskoop". Deze naam, “I believe", dragen wij sinds 1 januari 2007 omdat "Gereformeerd" sinds die datum in Boskoop niet meer bestaat. Onze naam is veranderd, wat echter niet is veranderd, is het plezier dat wij beleven aan het met elkaar zingen.
In onze statuten, artikel 2, 1e lid staat het, met misschien wel wat ouderwetse woorden: "De vereniging heeft als doel de beoefening van de zangkunst ter verheerlijking en verbreiding van Gods Naam en ter veredeling van de zang. We zingen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in “De Loods” achter de “Zijdekerk”. Ons koor bestaat uit ca 59 enthousiaste leden We verlenen regelmatig onze medewerking aan kerkdiensten.
Ook zingen wij in zorginstellingen en ziekenhuizen, daar vinden wij altijd een dankbaar publiek.
Sinds september 2009 zingen we onder leiding van onze dirigent Johan den Hoedt.
Tijdens het zingen in kerkdiensten in Boskoop worden wij op het orgel of de piano begeleid door Ben Kramer.

Ons repertoire is heel breed, van klassiek, zoals koralen van Bach, tot aan muziek gearrangeerd door Tom Parker of geschreven door Remco Hakkert en Loek van der Leeden. Veel plezier beleven wij aan hedendaagse, vlotte koormuziek. Echter altijd muziek, die wij zingen, ter ere van onze God. U bent altijd van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen.


U bent welkom

Op woensdagavond wordt er om 20:00 uur tot 22:00 uur gerepeteerd in "De Loods" achter de "Zijdekerk" Zijde 11 te Boskoop.

De contributie bedraagt: 14 euro per maand .
Over te maken op de rekening van: Protestants Kerkkoor 'I believe' te Boskoop

Dit nummer kunt u vinden in Koorpraet. U kunt het ook aan de penningmeester vragen.
Uit veiligheidsoverwegingen staat het niet meer op deze pagina.

Wilt u een bericht aan ons sturen ? Secretaris IbelieveBoskoop.

De ingang van de Loods bevindt zich "Achter de kerk"

De beheerder van de Loods is bereikbaar op
telnr: 0172 214075

We zien je/u graag tegemoet om een repetitie bij te wonen. Het is handig om van te voren even een telefoontje te plegen of een mail te sturen naar een bestuurslid dan kunnen we ook zorgen voor een map met muziek.

Bestuur Ibelieve

Dirigent Johan den Hoedt

Ben Kramer Onze vaste begeleider tijdens kerkdiensten en concerten op orgel en piano